Српски / Srpski
English
Deutsch

Sadržaj

Hotel ABC Leskovac u svom sadržaju ima:

  • Restoran ABC
  • Cafe Safari ABC

 

Restoran ABC Leskovac
Restoran ABC nalazi se na nivou recepcije, na prvom spratu i otvoren je kako za goste hotela tako i za goste koji ne borave u hotelu. Restoran ABC Leskovac, gde možete uživati u kafi, piću, obroku u ugodnoj i opuštenoj atmosferi. Restoran ABC ima prostranu terasu sa 120 mesta i pogledom na Park. 

Bez obzira da li želite kafu, piće, doručak, poslovni ručak ili večeru, naše osoblje će vam pomoći da napravite pravi izbor iz našeg menija koji nudi široki izbor tradicionalnih jela sa roštilja, internacionalne kuhinje kao i niskokalorični program.  

Radno vreme Restorana ABC je od 07:00 do 01:00

Doručak od 07:00 do 11:00

A la carte svakog dana od 11:00 do 24:00

Internet : Besplatan Wi-Fi

Kapacitet Restorana ABC je 200 mesta i na Terasi 120 mesta. 

Cafe SAFARI ABC Leskovac

Cafe SAFARI ABC Leskovac je u sastavu Hotela ABC i nalazi se u prizemlju hotela,  jedinstven po sadržaju, ponudi i veličini prostora, kapaciteta do 400 mesta i sa baštom preko 300 mesta i pogledom na park. 

Pravo mesto da počnete dan sa šoljicom kafe ili kolačem. Pre nego što odete do grada ili posle važnog sastanka, pre ručka ili kao završetak uspešne večeri, Cafe Safari je idealno mesto za sastanke uz ponudu toplih napitaka, salata, sendviča, pica, testenina, dezerata ... i sa raznovrsnom ponudom alkoholnih i bezalkoholnih pića.

Internet: Besplatan Wi-Fi

Kapacitet: do 400 mesta i baštom sa 300 mesta 

Radno vreme od 08:00 do 01:00, vikendom 08:00 do 02:00