ABC

HOTEL

SMEŠTAJ
restoran abc leskovac terasa 1

RESTORAN
ABC

POSLOVNA ILI PRIVATNA OKUPLJANJA

SAZNAJ VIŠE
Caffe Safari ABC Leskovac

CAFFE
SAFARI

SAZNAJ VIŠE
ABC Leskovac - Kafe Ruppa enterijer

CAFFE
RUPPA

SAZNAJ VIŠE

Ukratko o

ABC Leskovac

ABC Leskovac je sinonim za vrhunski kvalitet u ugostiteljstvu i hotelijerstvu. Gotovo 3 decenije predanog rada i truda doprineli su da se porodična firma razvije i svojim sugrađanima i posetiocima Leskovca ponudi najbolji hotel, restoran i kafiće.

Danas se sklopu naše  porodične firme nalaze Hotel ABC u samom centru Leskovca, fine dining restoran ABC, Cafe Safari, Cafe Ruppa, kao i moderna parfimerija i butik Centar Shop.

Hotel ABC

Hotel ABC podignut je u samom srcu Leskovca, u centralnom parku, okružen drvećem i prirodnim zelenilom.

ABC Hotel Leskovac je moderan poslovni hotel i nudi 18 soba. Sve sobe su opremljene najkvalitetnijim materijalima po važećim standardima i komforne, veličina sobe je od 22m2 do 40m2. Hotel ima na raspolaganju internacionalni restoran ABC sa terasom i cafe Safari ABC sa baštom.

Bez obzira da li ste posetili Leskovac zbog posla ili odmora, učinite Hotel ABC vašim domom daleko od kuće i uživajte u najboljem gostoprimstvu, udobnom i opuštajućem boravku i započnite dan sa bogatim doručkom na bazi švedskog stola.

Proverite dostupnost smeštaja

Rezervišite smeštaj

Restoran ABC Leskovac

Restoran je smešten u centralnom parku grada Leskovca, okružen zelenilom i svojim gostima pruža mogućnost da se opuste i uživaju u vrhunskoj hrani i piću uz prelep pogled na zelenilo parka.

Sa jedinstvenim ambijentom i opuštenom atmosferom Restoran ABC je neuobičajena mešavina modernog, elegantog i urbanog.

Nalazi se na nivou recepcije, na prvom spratu objekta ABC i otvoren je kako za goste hotela tako i za goste koji ne borave u hotelu.

Restoran ABC Leskovac

Restoran internacionalne kuhinje

Kafe Safari

Cafe SAFARI ABC Leskovac, otvoren je aprila 2010 godine, smešten u centralnom parku u samom centru grada Leskovca, jedinstven po sadržaju, ponudi i veličini prostora sa oko 400 mesta i baštom preko 300 mesta.

Caffe Safari

Kafe restoran u centranom gradskom parku

Kafe Rupa

Ruppa Caffe je smešten u samom centru Leskovca, na glavnoj ulici, ispod gradske crvke, poznatije kao Odžaklija i preko puta Leskovačkog kulturnog centra.

Sa jedinstvenim ambijentom i opuštenom atmosferom kafe Ruppa je neuobičajen spoj modernog, elegantog i urbanog i predstavlja kultno mesto u gradu, zbog svoje tradicije od 1995. godine.

Caffe Ruppa

Budite naši gosti i Vaš boravak ćemo učiniti prijatnim i nezaboravnim.

Centar Shop

Parfimerija Centar Shop ABC se nalazi se u samom centru Leskovca, na glavnoj ulici.
Počela je sa radom 2009 godine u sastavu preduzeća ABC DOO koje postoji od 1995 godine.