Club ABC
Otvaranjem Kluba ABC u junu 2012 godine, Leskovac je dobio novi epicenter noćnog života. Ovaj prostrani, sigurno najveći, i najautentičniji klub u gradu, sastvaljen iz dva nivoa može primiti preko 900 gostiju.

Poslednja generacija ozvučenja i rasvete uvodi vas u novu dimenziju ritma, plesa I uživanja. Prostrani podijum za igru, udobni separei i VIP loža dizajnirani su tako da se gosti osećaju što je moguće komotnije i opuštenije. Klub ABC je mesto gde bi ste želeli biti viđeni ili radije nikada pronađeni.

Klub ABC je savršeno dizajniran i uređen da imresionira svojim dekorom, stilom i ambijentom i ugosti najbolje nacionalne bendove, DJ-eve i nastupe pevača na neverovatnoj sceni postavljajući standarde noćnog života u Leskovcu na najvišem nivou. Sa našim manifestovanjem luksuza, inovativnom i vanvremenskom elegancijom ponosni smo da stvorimo jedinstvenu atmosferu za naše visoko cenjene goste.

Ukoliko ste u potrazi za nezaboravnim klabing iskustvom i uzbudljivim noćnim provodom onda ne gledajte dalje od Kluba ABC koji nudi električni miks fanki koktela i niz različitih pića i dozvolite sebi da vas ponesu ritmovi i simfonija osvetljenja i razigrana gomila.

Dešavanja

Lokacija